Ευ Ζην Χώροι Φιλοξενίας

To Ευ Ζην σας παρέχει 3 παραδοσιακά πέτρινα σπίτια, 2 διαμερίσματα και μια εξοχική κατοικία, όλα πρόσφατα ανακαινισμένα και στην καρδιά του Λεωνιδίου. Ο συνδυασμός της άνεσης, της διακριτικής διακόσμισης και του σύγχρονου εξοπλισμού είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Ευ Ζην που θα σας κάνουν να νιώσετε οικεία.

Η Ελιά, η Ροδιά και η Φωλιά, 3 παραδοσιακά πέτρινα σπίτια του 1808, πρόσφατα ανακαινισμένα, προσφέρουν μια αίσθηση ζεστασιάς με μνήμες από το παρελθόν. Θα καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες σας για μια ξεκούραστη διαμονή και θα σας δόσουν την δυνατότητα να περιπλανηθείτε στα σοκάκια της πιο παλιάς γειτονιάς του Λεωνιδίου.

Η Λεμονιά και ο Δαφνώνας είναι 2 ευρύχωρα διαμερίσματα στο κέντρο του Λεωνιδίου με ξεχωριστή θέα προς το ποτάμι και το χωριό. Πρόσφατα ανακαινισμένα προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των διακοπών σας σε άνετους και μοντέρνους χώρους.

Η εξοχική κατοικία Μουριά βρίσκεται κοντά στο όριο του χωριού προς το βράχο. Λόγω της θέσης της προσφέρει ησυχία και μοναδική θέα προς το χωριό και τον κοκκινόβραχο. Ευρύχωρη, ηλιόλουστη και ήσυχη η Μουριά μπορεί να αντικαταστήσει το εξοχικό σας!

Πολυτελής Χώρος φιλοξενίας

Βυθιστείτε στον Τσακώνικο τρόπο ζωής.

Η Ελία θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Βρίσκεται στον όροφο του κτηρίου και στο παραδοσιακό της χαγιάτι θα ξεχαστείτε ατενίζοντας την πανοραμική θέα προς το χωριό, τα βουνά και τη θάλασσα.

Παραδοσιακός Χώρος Φιλοξενίας

Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο με σύγχρονες ανέσεις.

Ευρύχωρη και ήσυχη η Ροδιά είναι ιδανική για οικογένειες και γρουπ. Καθώς βρίσκεται στο ισόγειο του συγκροτήματος Ευ Ζην προσφέρει δροσερή διαμονή το καλοκαίρι και ζεστή τον χειμώνα.

ζεστός Χώρος Φιλοξενίας

Η ρομαντική μας Φωλιά

Η Φωλιά είναι ένας ζεστός και ήσυχος χώρος φιλοξενίας που θα σας γοητεύσει. ¨Ενιαίος και πρακτικός χώρος, πλήρως εξοπλισμένος, ιδανικός για ζευγάρια.

Ευρύχωρο διαμέρισμα

Περάστε καλά με φίλους και οικογένεια

Ο Δαφνώνας είναι ένα διαμέρισμα με καταπληκτική θέα, στο κέντρο του Λεωνιδίου. Με 3 κρεβατοκάμαρες και μεγάλη κουζίνα είναι η πιο οικονομική λύση για γκρούπ και οικογένειες.

Εξοχική κατοικία

Μπορεί να φιλοξενήσει εως και 8 άτομα!

Βρίσκεται κοντά στα όρια του χωριού κάτω από τον επιβλητικό κοκκινόβραχο.

Μοντέρνο διαμέρισμα

Ιδανικό για μια οικογένεια ή δύο ζευγάρια

Στην καρδιά του Λεωνιδίου με μοναδική θέα του χωριού και του κοκκινόβραχου.